Fri frakt över 999 kr 14 dagars ångerrätt Snabba leveranser

Integritetspolicy Swedala Outlet AB

Swedala Outlet AB (org nr 556697-7558) vill att du ska känna dig trygg och säker när du handlar av oss via Internet. Vi har därför tagit fram en policy som säkerställer hur vi hanterar och behandlar din personliga information. I nedanstående avsnitt förtydligar vi hur informationen vi samlar in hanteras och vad den används till. Exempel på uppgifter Swedala Outlet AB samlar in är namn, e-postadress, adress och telefonnummer vilka används för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande mot dig som kund/konsument vid beställning av varor.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna löpande för att hålla den uppdaterad kring gällande lagstiftning och regler.

 

PERSONUPPGIFTSLAGEN (PUL)

Dina personuppgifter skyddas av Personuppgiftslagen, PUL (SFS 1998:204). Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Swedala Outlet AB i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syfte för att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas. Vi kommer under inga omständigheter att sälja dina uppgifter vidare eller lämna ut dessa för marknadsföringssyfte.

Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår frakt- och betalningspartner får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll.

Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du ändra uppgifterna eller välja att ta bort dem. Enklast är att kontakta vår kundtjänst på antingen telefon 040-40 73 51 (helgfria vardagar mellan kl 09-11) eller e-post till contact@swedalaoutlet.com.

 

HUR SKYDDAS DINA UPPGIFTER?

Swedala Outlet AB har vidtagit såväl tekniska som organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från obehörigt användande. Vi värdesätter din integritet och arbetar och anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder utifrån den tekniska utvecklingen och de regler som sätts upp för att skydda konsumenterna. Vår kassa är krypterad enligt gällande föreskrifter vilket innebär SSL-kryptering (SSL = Secure Sockets Layer) där alla uppgifter skickas krypterat vid kommunikationen mellan köparen och säljaren

 

COOKIES 

Vår webbplats, www.swedalaoutlet.se använder cookies. En cookie är en textfil som sparas på besökarens dator när webbplatsen besöks. Denna textfil används för att underlätta din användning av webbplatsen men också av oss för att vi ska kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt.

Cookies används på www.swedalaoutlet.se enligt följande:

1.  I varukorgen, vid inloggning och för funktioner i webbshopen. De används för att du ska kunna stänga din webbläsare och återkomma vid ett senare tillfälle och surfa vidare med tidigare gjorda val. Vi använder oss också av sessionscookies som sparas temporärt på din dator och raderas när du stänger din webbläsare.

2.  Som statistikunderlag, vilket innebär att mäta och optimera såväl vår webbplats som vår marknadsföring. Vi ser bara siffror och statistik och ingen personlig information. Dessa cookies kan raderas av dig när som helst i din webbläsare.

Vi sparar ingen personlig information via cookies. Om du inte accepterar cookies eller blockerar dessa via inställningar i din webbläsare kommer detta att påverka funktionaliteten i webbshopen. Det står dig dock helt fritt att göra vilka inställningar du vill för att hantera cookies på din dator och i din webbläsare.

Vill du läsa mer om cookies rekommenderar vi Post- och Telestyrelsen, klicka här.

 

OMDÖMEN/REKOMMENDATIONER

Väljer du att betygsätta, ge omdömen eller rekommendationer kring våra produkter ger du också Swedala Outlet AB rätten att använda dessa på hemsidan www.swedalaoutlet.se samt i andra kanaler och medier. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller välja att inte publicera omdömen vi anser vara stötande eller ej relevanta.

 

KOMMUNIKATION

Genom att godkänna våra villkor som nämns på hemsidan och i våra villkor accepterar du också att vi kommunicerar med dig via telefon (inkl sms), e-post eller andra medier. Du har givetvis alltid möjlighet att avregistrera dig för vidare kommunikation från vår sida – det är bara att meddela oss din önskan.

När det gäller nyhetsbrev så delar vi på Swedala Outlet AB aldrig med oss av din e-postadress. Du får dessa nyhetsbrev för att du aktivt har tackat ja till detta. Önskar du avregistrera dig från dessa kan du enkelt göra detta genom en länk i nyhetsbreven.

E37 - Smart E-handel
Stäng